Gräsförstärkarna i Skandinavien Aktiebolag

Hallands län

Information

Gräsförstärkarna i Skandinavien Aktiebolag är ett företag som finns i Varberg. I Gräsförstärkarna i Skandinavien Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norberg, Lars-Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Annelie Kristina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Rask, Kjell Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gräsförstärkarna i Skandinavien Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gräsförstärkarna i Skandinavien Aktiebolag på telefon 070-5565244.

Bolaget skall bedriva dränering och förstärkning av gräsytor, försäljning av luftningsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gräsförstärkarna i Skandinavien Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gräsförstärkarna i Skandinavien Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gräsförstärkarna i Skandinavien Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-12-05 och Gräsförstärkarna i Skandinavien Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-12-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gräsförstärkarna i Skandinavien Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Gräsförstärkarna i Skandinavien Aktiebolag har 556634-0617 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.