Mahnfeldt Läkarkonsult AB

Hallands län

Information

I Varberg finns det ett Aktiebolag som heter Mahnfeldt Läkarkonsult AB. Det finns flera företag som liknar Mahnfeldt Läkarkonsult AB i Hallands län. Varberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Mahnfeldt Läkarkonsult AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-10-17 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 2002-10-09 så har Mahnfeldt Läkarkonsult AB varit registrerat och sedan 2003-01-13 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Mahnfeldt Läkarkonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Mahnfeldt Läkarkonsult AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Dalsjö 231, 432 69, Karl Gustav. Vi ni istället prata med Mahnfeldt Läkarkonsult AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva konsultationer i läkarfrågor och försäkringsfrågor rörande sjukdomar, handel med värdepapper, förvaltning av fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Mahnfeldt, Martin Severin som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Skjölstrup Mahnfeldt, Birthe som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hermansson, Johan Tommy som är född 1974 och har titeln Revisor, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Mahnfeldt Läkarkonsult AB har 556631-9157 som sitt organisationsnummer.