Zemware Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med datorer och datorutrustning, utföra programmering, Internettjänster, reklamuppdrag, bedriva webbhotell samt utveckla och skapa övriga tjänster inom branschen. Bolaget bedriver också förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Zemware Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Varberg så är Zemware Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 2002-08-16 så skapades Zemware Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Zemware Aktiebolag har haft det sedan 2002-09-05.

Zemware Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-09-05

556631-2152 är organisationsnummret för bolaget som finns i Varberg.

Just nu är Zemware Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Zemware Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 073-6609103 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Zemware Aktiebolag är Ek, Pär Niklas Joakim som är född 1968 och har titeln VD, Ek, Pär Niklas Joakim som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hällnäs, Olle Stellan Gerhard som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Garpenholm, Hans Roger William som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Näslund, Sven Bertil som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagesson, Lars Ingvar som är född 1954 och har titeln RevisorHallandsrevisorn AB som är född och har titeln Revisor, .