Unifriends Sales Group AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Unifriends Sales Group AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Unifriends Sales Group AB är ett av dem. Statusen för Unifriends Sales Group AB är att Bolaget är inaktivt.

Unifriends Sales Group AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-08-06. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Varberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Unifriends Sales Group AB ska trivas.

I Varberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets skall bedriva bil vård, bil reparationer, export och import av bilar, försäljning av bilvårdsprodukter, reservdelar och tillbehör till bilar, bygg och anläggning, uthyrning av bygg och städpersonal. förvaltning av bolag, fastigheter, värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Unifriends Sales Group AB inte är momsregistrerat.

Idag är Unifriends Sales Group AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Unifriends Sales Group AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55690755.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med Unifriends Sales Group AB är Ruthberg, Bo Göran som är född 1952 och har titeln Likvidator, .

Unifriends Sales Group AB har 556630-5206 som sitt organisationsnummer.