Hemassistans i Varberg Aktiebolag

Hallands län

Information

Hemassistans i Varberg Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Hemassistans i Varberg Aktiebolag finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hemassistans i Varberg Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hemassistans i Varberg Aktiebolag har haft sedan 2002-05-02. Hemassistans i Varberg Aktiebolag har funnits sedan och 2004-09-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hemassistans i Varberg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Drottningg. 41, 432 44, Varberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0340-12225.

Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hemassistans i Varberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hemassistans i Varberg Aktiebolag har idag 556625-5336 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Hemassistans i Varberg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva äldre- och handikappomsorg och därmed förenlig verksamhet.

I Hemassistans i Varberg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Zidar, Daniel som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Zidar, Sofia som är född 1970 och har titeln Suppleant, Rask, Kjell Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor, .