J. Johansson International Aktiebolag

Hallands län

Information

J. Johansson International Aktiebolag är ett företag som finns i Varberg. I J. Johansson International Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Solveig Ann-Charlotte som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Hans Fredrik som är född 1988 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans Jörgen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans Christoffer som är född 1990 och har titeln Suppleant, Rask, Kjell Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med J. Johansson International Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå J. Johansson International Aktiebolag på telefon 0340-170000.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, spedition, företagskonsult samt konsultverksamhet inom bilförsäljning. Handel med bilar och entreprenadmaskiner, uthyrning av bilar och entreprenad- maskiner samt transport och bärgning av fordon och därmed förenlig verksamhet.

Idag är J. Johansson International Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

J. Johansson International Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

J. Johansson International Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-10-10 och J. Johansson International Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-10-10.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J. Johansson International Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

J. Johansson International Aktiebolag har 556614-5875 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.