Traxx Travel Sweden AB

Hallands län

Information

556613-4259 är organisationsnummer för företaget Traxx Travel Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Traxx Travel Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Traxx Travel Sweden AB finns i.

Traxx Travel Sweden AB har varit registrerat sedan 2001-07-23 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Traxx Travel Sweden AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Traxx Travel Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Traxx Travel Sweden AB är följande:
Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas.

Vill ni komma i kontakt med Traxx Travel Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 08-40050031 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 33, 111 56, Stockholm

Bolaget skall förmedla och producera resor för grupper och företag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Traxx Travel Sweden AB och det är Hansen, Frode som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lundgren, Anders Gabriel som är född 1973 och har titeln Revisor, NR Revision Stockholm 4 AB som är född och har titeln Revisor,