Skummeslövs Ekocamping och Stugby AB

Hallands län

Information

Skummeslövs Ekocamping och Stugby AB är en verksamhet som finns i Varberg. I Skummeslövs Ekocamping och Stugby AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Exenius, Elisabeth Wieslawa som är född 1952 och har titeln VD, Exenius, Elisabeth Wieslawa som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Enke, Lars Göran Ludvig som är född 1976 och har titeln Suppleant, Spångberg, Bo Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Sydrevisioner Horwath Väst AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skummeslövs Ekocamping och Stugby AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Skummeslövs Ekocamping och Stugby AB på telefon 0430-27900.

Bolaget skall bedriva camping- och restaurangverksamhet samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skummeslövs Ekocamping och Stugby AB av bolagstypen Aktiebolag.

Skummeslövs Ekocamping och Stugby AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Skummeslövs Ekocamping och Stugby AB innehar ej F-skattsedel och Skummeslövs Ekocamping och Stugby AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-03-12.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skummeslövs Ekocamping och Stugby AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Skummeslövs Ekocamping och Stugby AB har 556608-7762 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.