Newcar i Varberg AB

Hallands län

Information

Newcar i Varberg AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Newcar i Varberg AB finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Newcar i Varberg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Newcar i Varberg AB har haft sedan 2001-01-02. Newcar i Varberg AB har funnits sedan och 2001-01-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Newcar i Varberg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Motorstigen 5, 432 32, Varberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0340-13070.

Varberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Newcar i Varberg AB Privat, ej börsnoterat.

Newcar i Varberg AB har idag 556600-6663 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Newcar i Varberg AB

Bolaget skall bedriva handel med och uthyrning av bilar samt därmed förenlig verksamhet.

I Newcar i Varberg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Levin, Mats Wilhelm som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Ulla Christine som är född 1971 och har titeln Suppleant, Hall, Jörgen Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Hall Revision AB som är född och har titeln Revisor, .