Bondesson Transport AB

Hallands län

Information

Bondesson Transport AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Bondesson Transport AB finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bondesson Transport AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bondesson Transport AB har haft sedan 2001-09-11. Bondesson Transport AB har funnits sedan och 2001-09-11 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bondesson Transport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bäck 18, 432 96, Åskloster men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5922344.

Varberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bondesson Transport AB Privat, ej börsnoterat.

Bondesson Transport AB har idag 556594-6117 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Bondesson Transport AB

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Bondesson Transport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bondesson, Dan Eve Göran som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Bondesson, Eve Lennart som är född 1939 och har titeln Suppleant, Widarsson, Jarl Vidar Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Melén, Hans Magnus Peter som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .