Glöden AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom processflöde, värdepappersförvaltning investering i travhästar, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Glöden AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Varberg så är Glöden AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 2000-05-19 så skapades Glöden AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Glöden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-10-23

556590-8406 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Varberg.

Just nu är Glöden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Glöden AB så går det att nå dem via telefon på 0340-645681 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Glöden AB är Tholander, Hans Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Esbjörnsson, Karl Lennart Ingemar som är född 1965 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Larsson, Linda Viktoria som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .