Aablat Invest Aktiebolag

Hallands län

Information

Aablat Invest Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Aablat Invest Aktiebolag finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aablat Invest Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aablat Invest Aktiebolag har haft sedan 2000-09-12. Aablat Invest Aktiebolag har funnits sedan och 2000-09-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aablat Invest Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Markus Meyers v. 8, 432 52, Varberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0430-14210.

Varberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aablat Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Aablat Invest Aktiebolag har idag 556582-1799 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aablat Invest Aktiebolag

Bolaget skall bedriva restaurang och casinoverksamhet, handel med skrot, företagsutveckling jämte därmed förenlig verksamhet.

I Aablat Invest Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Emil Tommy Andreas som är född 1988 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bo Stig Ingvar som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Karl Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Standrev Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .