Outrigger AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Outrigger AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Outrigger AB är ett av dem. Statusen för Outrigger AB är att Bolaget är aktivt.

Outrigger AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-09-16. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Varberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Outrigger AB ska trivas.

Outrigger AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Varberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet är handel med kläder, skor, handel med värdepapper samt äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Outrigger AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Outrigger AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Outrigger AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-611077.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Outrigger AB är Jonsson, Claes Magnus Ingemar som är född 1964 och har titeln VD, Pettersson, Dick Richard som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Claes Magnus Ingemar som är född 1964 och har titeln Suppleant, Andersson, Kurt Axel som är född 1948 och har titeln Revisor, Ahlgren, Carl Henrik som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Outrigger AB har 556574-4074 som sitt organisationsnummer.