Trafikcenter i Varberg AB

Hallands län

Information

Trafikcenter i Varberg AB är ett företag som finns i Varberg. I Trafikcenter i Varberg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Börjesson, Alf Egon Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjesson, Inger Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Thorsson, Lilly Marianne som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisorn i Ullared AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Trafikcenter i Varberg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Trafikcenter i Varberg AB på telefon 0340-19935.

Bolaget skall bedriva trafikutbildning för bil, MC, traktor, taxi, bil med släp samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Trafikcenter i Varberg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Trafikcenter i Varberg AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Trafikcenter i Varberg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Trafikcenter i Varberg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Trafikcenter i Varberg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Trafikcenter i Varberg AB har 556571-3657 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.