LOPO Aktiebolag

Hallands län

Information

LOPO Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där LOPO Aktiebolag finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. LOPO Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket LOPO Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. LOPO Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till LOPO Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0340-35070.

Varberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är LOPO Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

LOPO Aktiebolag har idag 556563-1479 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Olsson, Bert Inge Per-Erik -Olsson, Lena Berit Kristina är den som för stunden ansvarar för LOPO Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom elektronik och data för kommunikation, import och handel med elektronik för kommunikation, medicinsk forskning samt förebyggande hälsovård, förvaltning av värdepapper samt med ovanstående förenlig verksamhet.

I LOPO Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Bert Inge Per-Erik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lena Berit Kristina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .