Norlandia Omsorg Väst AB

Hallands län

Information

Norlandia Omsorg Väst AB är ett av många verksamheter som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Norlandia Omsorg Väst AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Norlandia Omsorg Väst AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1998-02-05.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Karl Nordströms v. 15, 432 53, Varberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Norlandia Omsorg Väst AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0320-42234.

Varberg arbetar för att verksamheter som Norlandia Omsorg Väst AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Norlandia Omsorg Väst AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget ska bedriva äldreomsorg, hemtjänst, service riktad mot såväl den offentliga som privata marknaden samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Norlandia Omsorg Väst AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Norlandia Omsorg Väst AB och det är följande personer, Ekroth, Lena Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln VD, Ekroth, Lena Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Claes Holger som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jambrén, Bertil Olof Gerhard som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bernt Tore Evert som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Norlandia Omsorg Väst AB är 556552-3460.