MRL Company AB

Hallands län

Information

MRL Company AB är ett företag som finns i Varberg. I MRL Company AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Salmivuori, Lassi Päiviö som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindén, Torborg Catharina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Bjurenheim, Tore Bertil Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Tony Ohlsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MRL Company AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå MRL Company AB på telefon 0340-92725.

Föremålet för bolagets verksamhet är import och försäljning av textilier och konfektion, äga och förvalta värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är MRL Company AB av bolagstypen Aktiebolag.

MRL Company AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

MRL Company AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-10-09 och MRL Company AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-10-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MRL Company AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

MRL Company AB har 556542-4313 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.