Breareds Närlivs AB

Hallands län

Information

556536-9427 är organisationsnummer för verksamheten Breareds Närlivs AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Breareds Närlivs AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Breareds Närlivs AB finns i.

Breareds Närlivs AB har varit registrerat sedan 1996-12-12 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-04-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Breareds Närlivs AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-04-30.

Breareds Närlivs AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Breareds Närlivs AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Breareds Närlivs AB så kan ni göra det på telefon genom 0340-520810 eller genom brev på följande adress:
Marmorg. 15, 432 38, Varberg

Föremålet för bolagets verksamhet är detaljhandel med livsmedel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Breareds Närlivs AB och det är Gustafsson, Karin Margareta Marie som är född 1968 och har titeln VD, Gustafsson, Karin Margareta Marie som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Bo Ove Michael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Nils Anders Lennart som är född 1958 och har titeln Suppleant, Melén, Hans Magnus Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor