Fastighetsbolaget Signalen Aktiebolag

Hallands län

Information

556533-7689 är organisationsnummer för företaget Fastighetsbolaget Signalen Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighetsbolaget Signalen Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Fastighetsbolaget Signalen Aktiebolag finns i.

Fastighetsbolaget Signalen Aktiebolag har varit registrerat sedan 1996-09-02 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighetsbolaget Signalen Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Fastighetsbolaget Signalen Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fastighetsbolaget Signalen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsbolaget Signalen Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0340-14684 eller genom brev på följande adress:
Cylinderv. 2, 432 32, Varberg

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighetsbolaget Signalen Aktiebolag och det är Englén, Kim Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Englén, Eva Carina Margaretha som är född 1961 och har titeln Suppleant, Andersson, Leif Erling som är född 1958 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor,