Monstera i Varberg AB

Hallands län

Information

556531-6097 är organisationsnummer för verksamheten Monstera i Varberg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Monstera i Varberg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Monstera i Varberg AB finns i.

Monstera i Varberg AB har varit registrerat sedan 1996-05-21 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Monstera i Varberg AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Monstera i Varberg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Monstera i Varberg AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Monstera i Varberg AB så kan ni göra det på telefon genom 0340-676260 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Monstera i Varberg AB och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,