Backagard Trading AB

Hallands län

Information

Backagard Trading AB är ett av många bolag som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Backagard Trading AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Backagard Trading AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Backagard Trading AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1995-09-06. Men sedan 1996-01-01 så har Backagard Trading AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Heberg Backagården 203, 311 96, Heberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Backagard Trading AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-51432.

Varberg arbetar för att bolag som Backagard Trading AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Backagard Trading AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom administration, reklam och marknadsföring, kapitalförvaltning och handel med värdepapper, handel med byggrelaterade produkter samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Backagard Trading AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Backagard Trading AB och det är följande personer, Johansson, Tage Peder Vilhelm som är född 1950 och har titeln VD, Johansson, Mary Inger-Lena som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Tage Peder Vilhelm som är född 1950 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Larsson, Linda Viktoria som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Backagard Trading AB är 556515-4514.