Tommy Johansson Entreprenad AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Tommy Johansson Entreprenad AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tommy Johansson Entreprenad AB är ett av dem. Statusen för Tommy Johansson Entreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

Tommy Johansson Entreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-04-04. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Varberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tommy Johansson Entreprenad AB ska trivas.

Tommy Johansson Entreprenad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Varberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva skogs- anläggnings och bemanningsuppdrag samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tommy Johansson Entreprenad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Tommy Johansson Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Tommy Johansson Entreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-660027.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tommy Johansson Entreprenad AB är Johansson, Glenn Tommy som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lilian Anne-Britt som är född 1944 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Christer Viking som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Tommy Johansson Entreprenad AB har 556511-0862 som sitt organisationsnummer.