Norra Näs Åkeri AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Norra Näs Åkeri AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Norra Näs Åkeri AB är ett av dem. Statusen för Norra Näs Åkeri AB är att Bolaget är aktivt.

Norra Näs Åkeri AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-03-13. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Varberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Norra Näs Åkeri AB ska trivas.

Norra Näs Åkeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Varberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva transport av varor och gods, förvltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norra Näs Åkeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Norra Näs Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Norra Näs Åkeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-621702.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Norra Näs Åkeri AB är Karlsson, Kenth Arne Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Gullvi Ulla Iren som är född 1958 och har titeln Suppleant, Diding, Stig Peter som är född 1942 och har titeln Revisor, Didings Affärsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Norra Näs Åkeri AB har 556510-0269 som sitt organisationsnummer.