Sandklef Productions Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Sandklef Productions Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Varberg här finns det många olika Aktiebolag. Sandklef Productions Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Varberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Sandklef Productions Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556505-7261.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0340-611610 alternativt besöka eller skicka post till Sandklef Productions Aktiebolag på följande adress Magasinsg. 28, 432 42, Varberg.

Sandklef Productions Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Sandklef Productions Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Sandklef, Anders Peter som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet är att bedriva video- och TV-produktion samt utföra arbeten som SteadiCamoperatör, bemanning och personaluthyrning inom ovanstående områden samt därmed förenlig verksamhet.