CRENT Aktiebolag

Hallands län

Information

CRENT Aktiebolag är ett bolag som finns i Varberg. I CRENT Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Curth-Rune som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Berit Margareta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Fiedler, Lena Sophie Katarina som är född 1963 och har titeln Revisor, Johansson, Kjell Ove som är född 1946 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med CRENT Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå CRENT Aktiebolag på telefon 0340-696900.

Bolaget skall bedriva uthyrning av bussar, arrangemang av resor, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är CRENT Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

CRENT Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

CRENT Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och CRENT Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CRENT Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

CRENT Aktiebolag har 556500-9759 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.