Bomiljö Förvaltning i Varberg Aktiebolag

Hallands län

Information

Bomiljö Förvaltning i Varberg Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Bomiljö Förvaltning i Varberg Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bomiljö Förvaltning i Varberg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Bomiljö Förvaltning i Varberg Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1994-09-30. Men sedan 1997-01-01 så har Bomiljö Förvaltning i Varberg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Svanv. 12, 432 66, Veddige. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bomiljö Förvaltning i Varberg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-38700.

Varberg arbetar för att verksamheter som Bomiljö Förvaltning i Varberg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bomiljö Förvaltning i Varberg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bomiljö Förvaltning i Varberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bomiljö Förvaltning i Varberg Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Jan Martin som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Maria Elisabeth som är född 1977 och har titeln Suppleant, Ekstrand, Mats Greger som är född 1966 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bomiljö Förvaltning i Varberg Aktiebolag är 556495-1571.