Baleno Fastighets AB

Hallands län

Information

Baleno Fastighets AB är ett av många verksamheter som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Baleno Fastighets AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Baleno Fastighets AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Baleno Fastighets AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1994-09-26. Men sedan 1995-01-01 så har Baleno Fastighets AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till BIRGER SVENSSONS VÄG 16, 432 40, Varberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Baleno Fastighets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-0559574.

Varberg arbetar för att verksamheter som Baleno Fastighets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Baleno Fastighets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Baleno Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Baleno Fastighets AB och det är följande personer, Dahlgren, Claes Gustav som är född 1973 och har titeln VD, Dahlgren, Claes Gustav som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlgren, Karin Helena som är född 1974 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Carl Henrik som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Baleno Fastighets AB är 556494-8072.