Östergrens Industri Aktiebolag

Hallands län

Information

556492-6805 är organisationsnummer för bolaget Östergrens Industri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Östergrens Industri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Östergrens Industri Aktiebolag finns i.

Östergrens Industri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-09-01 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Östergrens Industri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Östergrens Industri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Östergrens Industri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Östergrens Industri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0340-35400 eller genom brev på följande adress:
Köpmansv., 430 17, Skällinge

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Östergrens Industri Aktiebolag och det är Svensson, Rolf Ebbe som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson Östergren, Britt-Marie K som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Östergren, Karin Gertrud som är född 1922 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Carl Alf Ebert som är född 1946 och har titeln Suppleant, Rosengren, Folke Gunnar Astor som är född 1934 och har titeln Suppleant, Edespong, Bo Allan som är född 1953 och har titeln RevisorCarlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor,