BF gruppen Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns BF gruppen Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Varberg här finns det många olika Aktiebolag. BF gruppen Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Varberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

BF gruppen Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556491-8208.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-6949417 alternativt besöka eller skicka post till BF gruppen Aktiebolag på följande adress Lönnv. 10, 432 78, Tvååker.

BF gruppen Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I BF gruppen Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Bergh, Klas Åke som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Bergh, Lill Anna-Lena S M som är född 1941 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och utbildning inom byggande och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.