Ljud & Bildskolan LBS AB

Hallands län

Information

I Varberg finns det ett Aktiebolag som heter Ljud & Bildskolan LBS AB. Det finns flera företag som liknar Ljud & Bildskolan LBS AB i Hallands län. Varberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Ljud & Bildskolan LBS AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1994-04-25 så har Ljud & Bildskolan LBS AB varit registrerat. Idag är Ljud & Bildskolan LBS AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Ljud & Bildskolan LBS AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kungsg. 12 C, 432 41, Varberg. Vi ni istället prata med Ljud & Bildskolan LBS AB så kan ni göra det på 0340-675600.

Bolaget skall bedriva utbildning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Kjellström, Jimmy Niklas som är född 1979 och har titeln Extern VD, Strömberg, Ulf Marcus George som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hammarberg, Anneli Kristina som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Påhlson, Mats Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Landén, Staffan Olle Edvin som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Kjellström, Jimmy Niklas i förening med en av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Ljud & Bildskolan LBS AB har 556485-1649 som sitt organisationsnummer.