Bruno Bergman Mureri & Bygg Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Bruno Bergman Mureri & Bygg Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bruno Bergman Mureri & Bygg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bruno Bergman Mureri & Bygg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bruno Bergman Mureri & Bygg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-01-27. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Varberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bruno Bergman Mureri & Bygg Aktiebolag ska trivas.

Bruno Bergman Mureri & Bygg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Varberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mureri- och byggnadsverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bruno Bergman Mureri & Bygg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Bruno Bergman Mureri & Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Bruno Bergman Mureri & Bygg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-14855.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergman, Carl Evald Bruno -Bergman, Gunhild Irene.

De som är på något sätt har med Bruno Bergman Mureri & Bygg Aktiebolag är Bergman, Carl Evald Bruno som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergman, Mats Anders Bruno som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Gunhild Irene som är född 1935 och har titeln Suppleant, Andersson, Leif Erling som är född 1958 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor, .

Bruno Bergman Mureri & Bygg Aktiebolag har 556480-9274 som sitt organisationsnummer.