A-Bay Sweden AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva import, tillverkning och grossistförsäljning av sportartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för A-Bay Sweden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Varberg så är A-Bay Sweden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 1993-10-20 så skapades A-Bay Sweden AB och bolaget är har F-skattsedel A-Bay Sweden AB har haft det sedan 2007-08-03.

A-Bay Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-08-03

556475-0718 är organisationsnummret för bolaget som finns i Varberg.

Just nu är A-Bay Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med A-Bay Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 0340-676161 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom A-Bay Sweden AB är Boman, Karl Markus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Borggren Kanje, Stina Lisbet som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Källner, Anna Charlotta Maurizia som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .