Frimehr AB

Hallands län

Information

556472-1420 är organisationsnummer för verksamheten Frimehr AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Frimehr AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Frimehr AB finns i.

Frimehr AB har varit registrerat sedan 1993-08-26 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Frimehr AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Frimehr AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Frimehr AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -Friberg Mehrens, Björn Christian

Vill ni komma i kontakt med Frimehr AB så kan ni göra det på telefon genom 0340-620160 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsv. 6, 432 95, Varberg

Bolaget ska: 1. äga och förvalta fastigheter 2. bedriva profilering av företag samt IT-produktion 3. försäljning och installation av inbrottslarm och övervakningssystem 4. bedriva finansieringsverksamhet 5. samt idka verksamhet förenlig till samtliga ovan nämnda verksamhetsgrenar.

Det finns olika personer som har en koppling med Frimehr AB och det är Friberg Mehrens, Björn Christian som är född 1979 och har titeln Extern firmatecknare, Friberg, Björn Anders som är född 1988 och har titeln Ordinarie ledamot, Friberg, Björn Inge som är född 1947 och har titeln Suppleant, Rogenfelt, Bo Karl Henrik som är född 1954 och har titeln Revisor, Partille Revision AB som är född och har titeln Revisor,