Ceramatic Instrument Aktiebolag

Hallands län

Information

Ceramatic Instrument Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Ceramatic Instrument Aktiebolag finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ceramatic Instrument Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ceramatic Instrument Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ceramatic Instrument Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ceramatic Instrument Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mystastigen 4, 436 51, Hovås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-685900.

Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ceramatic Instrument Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ceramatic Instrument Aktiebolag har idag 556471-4821 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ceramatic Instrument Aktiebolag

Bolaget skall driva tandläkeripraktik, tillverkning och försäljning av medicinsk apparatur samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Ceramatic Instrument Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahr, Hans Andreas som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahr, Erland Robert Thomas som är född 1943 och har titeln Suppleant, Jansson, Sven Olov Ragnar som är född 1949 och har titeln Revisor, .