Jan Fribergs Mekaniska Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Jan Fribergs Mekaniska Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jan Fribergs Mekaniska Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jan Fribergs Mekaniska Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jan Fribergs Mekaniska Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-06-08. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Varberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jan Fribergs Mekaniska Aktiebolag ska trivas.

Jan Fribergs Mekaniska Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Varberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mekanisk tillverkning och montage av industrimaskiner, mekanisk legotillverkning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jan Fribergs Mekaniska Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Jan Fribergs Mekaniska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Jan Fribergs Mekaniska Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-38580.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jan Fribergs Mekaniska Aktiebolag är Friberg, Jan Anders Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Friberg, Gunilla Christina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Edespong, Bo Allan som är född 1953 och har titeln Revisor, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Jan Fribergs Mekaniska Aktiebolag har 556468-2481 som sitt organisationsnummer.