Br. Börjessons Fastighets Aktiebolag

Hallands län

Information

Br. Börjessons Fastighets Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Br. Börjessons Fastighets Aktiebolag finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Br. Börjessons Fastighets Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Br. Börjessons Fastighets Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Br. Börjessons Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Långåsv. 35, 432 78, Tvååker men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0340-40905.

Varberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Br. Börjessons Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Br. Börjessons Fastighets Aktiebolag har idag 556466-1261 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Br. Börjessons Fastighets Aktiebolag

Bolaget skall idka förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Br. Börjessons Fastighets Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Börjesson, Hans-Olof Börje som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Börjesson, Anders Bertil Arne som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjesson, Karl Arne som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisor, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .