ERIK TÖRNBLOMS MUSIK Aktiebolag

Hallands län

Information

ERIK TÖRNBLOMS MUSIK Aktiebolag är ett företag som finns i Varberg. I ERIK TÖRNBLOMS MUSIK Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Törnblom, Anders Erik som är född 1966 och har titeln VD, Törnblom, Anders Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnblom, Rolf Erik Lennart som är född 1936 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Christer Viking som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med ERIK TÖRNBLOMS MUSIK Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå ERIK TÖRNBLOMS MUSIK Aktiebolag på telefon 0340-611230.

Bolaget skall bedriva försäljning av musikinstrument och därmed förenlig verksamhet.

Idag är ERIK TÖRNBLOMS MUSIK Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

ERIK TÖRNBLOMS MUSIK Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

ERIK TÖRNBLOMS MUSIK Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och ERIK TÖRNBLOMS MUSIK Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ERIK TÖRNBLOMS MUSIK Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

ERIK TÖRNBLOMS MUSIK Aktiebolag har 556465-2120 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.