Tovedal's Delikatesser & Catering Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Tovedal's Delikatesser & Catering Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tovedal's Delikatesser & Catering Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tovedal's Delikatesser & Catering Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tovedal's Delikatesser & Catering Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-02-23. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Varberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tovedal's Delikatesser & Catering Aktiebolag ska trivas.

Tovedal's Delikatesser & Catering Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Varberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, catering, handel med livsmedel, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tovedal's Delikatesser & Catering Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Tovedal's Delikatesser & Catering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Tovedal's Delikatesser & Catering Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-677600.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Tovedal's Delikatesser & Catering Aktiebolag är Tovedal, Mats Börje som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensen, Anna Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Kurt Axel som är född 1948 och har titeln Revisor, Ahlgren, Carl Henrik som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Tovedal's Delikatesser & Catering Aktiebolag har 556462-6199 som sitt organisationsnummer.