P. J. Mattor Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med mattor och textilier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för P. J. Mattor Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Varberg så är P. J. Mattor Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 1993-02-01 så skapades P. J. Mattor Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel P. J. Mattor Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

P. J. Mattor Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556461-5861 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Varberg.

Just nu är P. J. Mattor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med P. J. Mattor Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0340-627300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom P. J. Mattor Aktiebolag är Andersson, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gert Levin som är född 1946 och har titeln Suppleant, Ottosson, Anita Maria som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .