Jontes Schakt Aktiebolag

Hallands län

Information

Jontes Schakt Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Jontes Schakt Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jontes Schakt Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Jontes Schakt Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1993-01-20. Men sedan 1993-01-01 så har Jontes Schakt Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ragnarp 2, 430 17, Skällinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jontes Schakt Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-35489.

Varberg arbetar för att bolag som Jontes Schakt Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jontes Schakt Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva lastbilstransporter med styckegods samt gräv- och markarbeten med entreprenadmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jontes Schakt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jontes Schakt Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, John Erik Edvin som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kim Lennie som är född 1989 och har titeln Suppleant, Edespong, Bo Allan som är född 1953 och har titeln Revisor, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jontes Schakt Aktiebolag är 556458-6385.