Kroppsaktiv E. Grundberg Aktiebolag

Hallands län

Information

Kroppsaktiv E. Grundberg Aktiebolag är en verksamhet som finns i Varberg. I Kroppsaktiv E. Grundberg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Grundberg, Eva Ingelöv som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Grundberg, Per Michael som är född 1977 och har titeln Suppleant, Widarsson, Jarl Vidar Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Kluge, Ulf Thorbjörn som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kroppsaktiv E. Grundberg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kroppsaktiv E. Grundberg Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kroppsaktiv E. Grundberg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kroppsaktiv E. Grundberg Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kroppsaktiv E. Grundberg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kroppsaktiv E. Grundberg Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kroppsaktiv E. Grundberg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kroppsaktiv E. Grundberg Aktiebolag har 556458-1774 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.