Aktiebolaget S C-Jordbruksprodukter

Hallands län

Information

556457-1890 är organisationsnummer för verksamheten Aktiebolaget S C-Jordbruksprodukter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget S C-Jordbruksprodukter är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Aktiebolaget S C-Jordbruksprodukter finns i.

Aktiebolaget S C-Jordbruksprodukter har varit registrerat sedan 1992-11-25 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget S C-Jordbruksprodukter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Aktiebolaget S C-Jordbruksprodukter är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget S C-Jordbruksprodukter är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget S C-Jordbruksprodukter så kan ni göra det på telefon genom 0340-620068 eller genom brev på följande adress:
SVENSTORPS BY 32, 432 95, Varberg

Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget S C-Jordbruksprodukter och det är Persson, Sven Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Reinholdsson Persson, Ulla G Carina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Johansson, Anneth Kristin som är född 1971 och har titeln Revisor, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor,