Hvalgrens Lantbruks Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva lantbruk- och husdjursskötsel samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hvalgrens Lantbruks Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Varberg så är Hvalgrens Lantbruks Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 1992-11-18 så skapades Hvalgrens Lantbruks Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Hvalgrens Lantbruks Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hvalgrens Lantbruks Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556456-5249 är organisationsnummret för bolaget som finns i Varberg.

Just nu är Hvalgrens Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Hvalgrens Lantbruks Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hvalgrens Lantbruks Aktiebolag är Hvalgren, Alf Krister Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hvalgren, Gull Eva Anette som är född 1963 och har titeln Suppleant, Thorsson, Lilly Marianne som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisorn i Ullared AB som är född och har titeln Revisor, .