Håkansgårds Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Håkansgårds Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Varberg så är Håkansgårds Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 1992-10-21 så skapades Håkansgårds Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Håkansgårds Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Håkansgårds Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556455-3997 är organisationsnummret för bolaget som finns i Varberg.

Just nu är Håkansgårds Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Håkansgårds Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-2531692 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Håkansgårds Aktiebolag är Svensson, Karl Leif Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Göran Bertil Allan som är född 1961 och har titeln Suppleant, Johansson, Anneth Kristin som är född 1971 och har titeln Revisor, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .