Appelt - Wikström Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Appelt - Wikström Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Appelt - Wikström Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Appelt - Wikström Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Appelt - Wikström Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-09-01. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Varberg där företaget finns i jobbar för att företag som Appelt - Wikström Aktiebolag ska trivas.

Appelt - Wikström Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Varberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva psykologisk och medicinsk verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Appelt - Wikström Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-29.

Idag är Appelt - Wikström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Appelt - Wikström Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-676106.

Firman tecknas var för sig av -Appelt Wikström, Lene -Wikström, Erik Anders.

De som är på något sätt har med Appelt - Wikström Aktiebolag är Wikström, Erik Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Appelt Wikström, Lene som är född 1949 och har titeln Suppleant, Bjurenheim, Tore Bertil Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Tony Ohlsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Appelt - Wikström Aktiebolag har 556452-2950 som sitt organisationsnummer.