Hårfixarna Susanne Johansson Aktiebolag

Hallands län

Information

Hårfixarna Susanne Johansson Aktiebolag är ett företag som finns i Varberg. I Hårfixarna Susanne Johansson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norrby, Kerstin Susanne Irene som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sune Alfred som är född 1941 och har titeln Suppleant, Bjurenheim, Tore Bertil Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Tony Ohlsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hårfixarna Susanne Johansson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hårfixarna Susanne Johansson Aktiebolag på telefon 0340-80169.

Bolaget skall bedriva frisersalong ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hårfixarna Susanne Johansson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hårfixarna Susanne Johansson Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hårfixarna Susanne Johansson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hårfixarna Susanne Johansson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hårfixarna Susanne Johansson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hårfixarna Susanne Johansson Aktiebolag har 556452-2943 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.