BEMA Scandinavia i Varberg AB

Hallands län

Information

BEMA Scandinavia i Varberg AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där BEMA Scandinavia i Varberg AB finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. BEMA Scandinavia i Varberg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket BEMA Scandinavia i Varberg AB har haft sedan 1994-01-01. BEMA Scandinavia i Varberg AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till BEMA Scandinavia i Varberg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Varberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är BEMA Scandinavia i Varberg AB Privat, ej börsnoterat.

BEMA Scandinavia i Varberg AB har idag 556450-1087 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för BEMA Scandinavia i Varberg AB

Bolaget skall bedriva försäljning av industrikätting och därmed förenlig verksamhet.

I BEMA Scandinavia i Varberg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brorson, Bror Magni som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Brorson, Birgitta Majvord som är född 1945 och har titeln Suppleant, Bjurenheim, Tore Bertil Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Tony Ohlsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .