Glöden Förvaltning Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Glöden Förvaltning Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Varberg här finns det många olika Aktiebolag. Glöden Förvaltning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Varberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Glöden Förvaltning Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556449-2550.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Glöden Förvaltning Aktiebolag på följande adress Engelbrektsg. 68, 432 36, Varberg.

Glöden Förvaltning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Glöden Förvaltning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Tholander, Anna Berit Marianne som är född 1933 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva reproduktionsverksamhet, handel med och förvaltning av aktier samt fastighetsförvaltning jämte därmed förenlig verksamhet.