Candalex AB

Hallands län

Information

Candalex AB är ett av många bolag som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Candalex AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Candalex AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1992-03-04.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Rubing. 4, 432 37, Varberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Candalex AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-13107.

Varberg arbetar för att bolag som Candalex AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Candalex AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggbranschen, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Candalex AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Candalex AB och det är följande personer, Bengtsson, Hans Bertil som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Sara Emilia som är född 1946 och har titeln Suppleant, Johansson, Kjell Ove som är född 1946 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Candalex AB är 556443-6730.