Bartold Aktiebolag

Hallands län

Information

Bartold Aktiebolag är ett av många företag som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Bartold Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bartold Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Bartold Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1991-12-03. Men sedan 1996-01-01 så har Bartold Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fästningsg. 3, 432 44, Varberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bartold Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-627613.

Varberg arbetar för att företag som Bartold Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bartold Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva managementverksamhet inom utbildnings-, transport- och resesektorn och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bartold Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bartold Aktiebolag och det är följande personer, Bartoldsson, Hans Karl-Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Bartoldsson, Eva Maria Ulrika som är född 1948 och har titeln Suppleant, Bjurenheim, Tore Bertil Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Tony Ohlsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bartold Aktiebolag är 556436-6283.